Ваканция? Защо не вземете и дома си на почивка?

Независимо къде ще почивате през летният сезон с iNELS Вашият дом ще е в безопасност.

Имаме няколко предложения за Вас, които ще предпазят дома Ви от пожар, наводнение или крадци.

Чрез приложението на iNELS Вие не само управлявате дома си, но и винаги можете да направите  проверка, за да сте сигурни, че всички уреди са изключени а вратите и прозорците затворени!

Нашият детектор за движение RFMD-100 ще подаде аларма на мобилното приложение когато има нерегламентирано движение в имота Ви. Сензорите за врати и прозорци на iNELS RFWD-100 ще се погрижат за безопасността на Вашият дом, като предотвратяват неочаквано нахлуване или ще Ви известят ако лятната буря счупи някой прозорец.

Със системата за домашна и сградна автоматизация iNELS Вие може да симулирате присъствие за още по-голяма сигурност. С помощта на приложението ни или на нашите аналогови часовници от серията ATS, Вие можете да спускате/вдигате щорите или завесите и дори  да пуснете музика от LARA Audio плеъра, за да повишите сигурността на дома си когато отсъствате. 

Аналоговите часовници могат да се използват за настройка на уреди, които да се включват в определени часове.

Нашият безжичен детектор RFSF-1B ще предпазва дома Ви от неочаквани наводнения през летните бури, в комбинация със сондата FP-1 ще сте по-спокойни от всякога, при засичане на вода ще бъдете известени на телефона Ви, като допълнително може да се активира помпа за изхвърляне на водата или електрически вентил спиращ централното водоподаване при теч.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом