Всичко за света на безжичните (RF) електроинсталации в нашия НОВ каталог

Имаме удоволствието да Ви представим новия и актуален каталог за (RF) безжични електроинсталации.

Не е време да почиваме от славата си, а да доразвиваме и произвеждаме и със сигурност не сме единствената компания, която мисли така. Затова ELKO EP за пореден път надмина въображаемите граници в развитието си, като тази година отново предлага нови и уникални подобрения.


Цялата информация на едно място, така бихме могли да обобщим току-що публикувания технически каталог на безжичните електрически инсталации. Той предлага задкулисен поглед върху отделните продукти и широкото им използване. Каталогът също така е претърпял графични промени, благодарение на това той е по-ясен, а продуктите са променени за по-лесното им намиране и свързване с други. За всеки продукт ще намерите и ясна таблица с технически параметри, която ще помогне и улесни избора ви. Част от тазгодишните иновации са: стъклените ключове с кръгли и остри ръбове RFGB-20, 40, 220 и 240; RFDW-71, 271 и други.

Не сте сигурни дали безжичната (RF) електроинсталация е подходяща за вашия дом или бизнес?

Разгледайте и другите ни решения от ТУК.

Пожелаваме ви приятно разглеждане на продукти, които ще обогатят вашия дом и ще го доближат до нивото „умен“.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом