За трети пореден път. ELKO EP отново e сред чешките "СУПЕРБРАНДОВЕ" за 2021.

ELKO EP за пореден път се озова в класацията на чешките "Супербрандове". За трета поредна година експертното жури похвали репутацията на компанията, качеството на нейните продукти и изключителната й позиция на пазара - основните критерии, според които те оценяват най-успешните компании в своята област в повече от 90 държави.

Компанията със седалище в Холешов отново успя да потвърди репутацията си на абсолютен световен лидер в производството на електронни устройства и интелигентни електрически инсталации през миналата година, което разтърси коренно целия пазар и обществото. В Чехия тя има доминиращ дял на пазара на електрически релета и е вторият по големина производител в Европа. В същото време всяка година тя разработва редица собствени патенти в областта на интелигентните технологии и Интернет на нещата(IoT). Интелигентната електрическа инсталация - iNELS се изнася в над 70 страни по света и е част от новопостроени или реновирани хотели, офиси и модерни сгради.

Цялата статия може да прочетете ТУК.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом